leon van der meer

Leon van der Meer

De laatste 14 jaar van zijn arbeidzame leven mindfulnesstrainer en preventiewerker in de ggz geestelijke gezondheidzorg. "In 2014 ging ik vervroegd met pensioen, en doe ik dingen die ik leuk en belangrijk vind. Zo laaf ik mij o.a. aan kunst en kunstgeschiedenis." "In 1997 maakte ik kennis met tantra in een training bij Fred en Conrad die toen nog ‘In contact’ heette. Het was bijzonder om te ervaren dat ik zo gevoelig en accepterend kon omgaan met mezelf en met alles wat in mij leeft. Met veel plezier assisteer ik vanaf 2007 bij Gay Tantra bij de jaartrainingen en weekendtrainingen. Ik leer daar steeds over mezelf, terwijl ik ook mijn plek binnen de begeleiding heb."

fred fan der meer trainer gay trantra

Fred van der Meer

lichaamsgericht zijnstherapeut (opgeleid in lichaamsgerichte psychotherapie) en leertherapeut bij Bodymind Opleidingen en leraar bij de Ridhwan (A.H.Almaas) in de Diamond Approach. "In mijn eigen praktijk in Amsterdam en Utrecht geef ik individuele sessies, waarbij het lichaam steeds als ingang wordt gebruikt om helderheid te krijgen over jezelf en je ervaart hoe het is om meer bewust te zijn en te leven. Ik houd van de tantrische visie op het leven omdat daarin het open en eerlijk contact met een ander mens centraal staat in de zoektocht naar wie ik echt ben."

conrad heipke trainer gay tantra

Conrad Heipke

docent drama en werkt als acteur in trainingen. Opgeleid in ’Voice Dialogue’. Deed een opleiding bij Phoenix (Transactionele Analyse, NLP, Opstellingen) en volgt sinds 2003 velerlei trainingen in "Healing Tao". "Daarnaast geef ik theater- en creativiteitsworkshops en groepen persoonlijke groei. Centraal in mijn werk staat het ontwikkelen van je eigen persoonlijke kracht en de expressie daarvan. Tantra betekent voor mij in alle diepte het leven, de ander en mezelf te accepteren en me daartoe te verhouden. " "Wij volgden samen de tweejarige homo-tantra-training bij het Centrum voor Tantra (Carla Verberk en Viram Verberk) in Amsterdam en assisteerden hier regelmatig. Dit vormt een belangrijke inspiratiebron voor onze trainingen. Sinds 1995 geven wij groepen over contact, intimiteit en seksualiteit."

Patrick van Vught trainer gay tantra

Patrick van Vught

zijnsgeoriënteerd coach, facilitator en sociaal werker. Hij volgde de kunstacademie. Naast zijn werk volgt hij de opleiding tot coach/therapeut aan het centrum voor Zijnsoriëntatie. Hij volgde tevens de Gay Tantra jaartraining. Naast tantra en Zijnsorientatie heeft hij vele workshops/trainingen gevolgd en geassisteerd op het gebied van innerlijk kindwerk, systemisch werk, belichamingswerk en seksualiteit. "Sinds 2014 assisteer ik tantra trainingen bij Gay Tantra. Samen met Sebastiaan geef ik 2 keer per jaar een vervolgtraining "tantra in het dagelijks leven" aan mannen die een Gay Tantra jaartraining hebben gevolgd. Daarnaast starten we in januari 2023 met een maandelijkse tantra avond in Amsterdam. Tantra is voor mij een levenspad dat gaat over overgave aan het moment en leren zijn met wat er is".