Gay & tantra

www.nietsandersdanzijn.be  Thierry Van Den Bussche geeft nabij Kortrijk (BE) professionele, contactvolle tantrische massages (ook ontspanningsmassage en reiki)

www.tantravoorvrouwen.nl  Trainingen voor en door vrouwenTantra

www.centrumvoortantra.nl  Onze leerplek en inspiratiebron, voor ons de beste plek in Nederland om een tantratraining te doen (interview met Carla Verberk en Remmelt van Kleef).

https://risingheart.be  Een plek in België waar tantra gegeven wordt vanuit dezelfde inspiratie.Gay

www.mannenwerk.nl  Mooie trainingen voor homo-, bi- en heteromannen.

www.rozehulpverlening.nl  Als je op zoek bent naar een roze therapeut.

www.systemdynamics.be  Ben Eyckmans geeft op een zorgvuldige manier boeiende trainingen, zoals familieopstellingen voor gays.

www.daanvankampenhout.com  Daan van Kampenhout is dè man in Nederland van het sjamanisme en systemische rituelen.

www.coreerosexploratie.be Praktijk sinds 2010 voor Core Eros Exploratie voor gay, bi, queer en open minded mannen. David ondersteunt en begeleidt mannen tijdens hun exploratie naar seksualiteitsbeleving en persoonlijke ontwikkeling vanuit belichaamde verbinding naar hun authentieke kern (core). Hij biedt Eros-Tantra massages, Integratief Body-mind-Eros werk en counceling/therapie.

www.manneninontwikkeling.nl Jan Bettgens, Gestallttherapie voor homo en bi-mannen, Den Bosch

www.PuurnaTuur.be Gay Soul trainingen & Praktijk voor lichaamswerk, Primal Rebirth therapie, (actieve) meditatie en familieopstellingen & systemisch werk van Tuur Utsav van Hove, Belgie

www.gayentrepreneurs.nl Een online netwerk voor homo ondernemers in heel Nederland en België

www.gayspiritfriends.nl GaySpiritFriends organiseert activiteiten, workshops, weekenden en retraites voor homo-en bimannen in het zuiden

www.gayslowdating.nl Gayslowdating wil mogelijkheid geven tot ontmoeting via sportieve en culturele activiteitenOverig

www.ridhwan.org De diamand benadering, ontwikkeld door A.H. Almaas, is een rijke combinatie van psychologische en spirituele kennis die een grondige basis vormt voor ons werk. Op de site vind je ook informatie over de ridhwan school, waar je praktisch met de methode aan de slag kunt.

www.transformingdialogue.com Diepgaande trainingen en opleiding in de Voice Dialogue methode en energiewerk, gegeven door zeer ervaren trainers.