achtergrond introductie training

Introductie training

  • 29 november -1 december 2024

In de training gebruiken we verschillende manieren van werken. Daarbij is steeds belangrijk wat er ter plekke gebeurt:

Meditatie: om het stil te laten worden in jezelf.

Dans en lichaamswerk: om energie te krijgen, om gemakkelijker jezelf te voelen.

Oefeningen: vaak in tweetallen, waarin je bijvoorbeeld uitprobeert hoe het is om (oog)contact te maken, om aan te raken en (aan)geraakt te worden.

Gesprek: om te delen wat je beleefde en wat belangrijk voor jou is en, als je dat wilt, hierin verder te onderzoeken.

Massage en zinnenprikkeling: om in lijfelijk contact te geven en te ontvangen en om bewust met al je zintuigen waar te nemen.

meld je aan voor

deze training

Voor wie
De gay tantra introductietraining biedt je de mogelijkheid in een weekend kennis te maken met tantra en onze manier van werken. Na het intense werk kun je thuis of op een andere zelf gekozen plek overnachten. Ook als je deze (of een andere) gay tantra training al eens hebt gedaan kan het fijn zijn deze “tantra basics” nog eens te proeven!

Tijd en plaats
De trainingen zijn van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Voor slaapgelegenheid moet je zelf zorgen.
De tijden zijn: vrijdag van 19.30 – 22.30 uur, zaterdag van 10.30 – 19.00 uur, zondag van 10.30 – 17.00 uur.
De training vindt plaats in een mooie, sfeervolle ruimte vlak bij de Amstel: ’De Ruimte’, Weesperzijde 79a, Amsterdam. ’De Ruimte’ ligt op loopafstand van het NS-station Amsterdam Amstel en van het metrostation Wibautstraat.

Kosten
De introductie training in Amsterdam kost € 275,-.
Heb je een minimuminkomen (stadspas Amsterdam, een U-pas (Utrecht), indicatie: tot €19.000 bruto per jaar): € 225,-. Mocht dit met jouw inkomen nog onoverkomelijk zijn, neem dan even contact op.
Je aanmelding is compleet als je je adres- en telefoongegevens hebt doorgemaild en we je betaling hebben ontvangen (Rekeningnummer NL73INGB0007040712 ten name van Conrad Heipke, Utrecht. Vermeld ’tantratraining’ en de datum van de training). Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A.

deze training wordt gegeven door

trainers