Centrum de Horst

De meerdaagse trainingen vinden plaats in centrum de Horst in Meddo (bij Winterswijk). We slapen hier op 2 of 3-persoonskamers. Luxere 1-persoonskamer (ook met 2 personen te gebruiken) met eigen douche en toilet mogelijk tegen meerprijs van €10 per kamer per nacht (reserveren rechtstreeks bij de Horst, betaling ter plekke ook rechtstreeks aan de Horst) en de maaltijden zijn vegetarisch. We hoeven hier geen corvee te verrichten. Er is een sauna aanwezig, waar we eventueel gebruik van kunnen maken.

Centrum de Horst is een fraai verbouwde Saksische boerderij daterend uit 1530. De combinatie met het oorspronkelijk bewaard gebleven coulissenlandschap maakt dat het een unieke plek is, die rust en ruimte uitstraalt. Anke en Jan van centrum de Horst dragen zeker ook hun steentje bij aan de bedding van de trainingen met hun hartelijke ontvangst, hun warme zorg en de goed verzorgde, smakelijke maaltijden.

Ook per openbaar vervoer kun je Centrum de Horst bereiken: tot Winterswijk met de trein, waar je opgehaald wordt door Jan (van centrum de Horst) als je hem 10 minuten voor aankomst even belt.

Meer informatie over de Horst en een routebeschrijving kun je vinden op www.centrumdehorst.com.