Erik Willems

Erik Willems

Docent op het conservatorium, eigen praktijk als hypnotherapeut en groepscounselor in de verslavingszorg. Hij heeft inmiddels twee jaartrainingen gevolgd en assisteert sinds 2022 met veel plezier bij Gay Tantra. "Ik ben in 2016 begonnen met tantra, nadat ik behoorlijk was vastgelopen. Bij tantra leerde ik om mijn verlangens te accepteren en omarmen. Dat omarmen was ook wel nodig, ik had ergens in mijn leven namelijk besloten dat mijn verlangens er helemaal niet mochten zijn. Het gevolg was dat ik ongelofelijk op slot zat en vastliep in relaties met anderen want ik kon wel vinden dat die verlangen er niet mochten zijn, ze waren er wel degelijk! Dit waar te laten zijn gaf me naast een enorme vrijheid ook veel meer plezier in mijn leven."

fred fan der meer trainer gay trantra

Fred van der Meer

lichaamsgericht zijnstherapeut (opgeleid in lichaamsgerichte psychotherapie) en leertherapeut bij Bodymind Opleidingen en leraar bij de Ridhwan (A.H.Almaas) in de Diamond Approach. "In mijn eigen praktijk in Amsterdam en Utrecht geef ik individuele sessies, waarbij het lichaam steeds als ingang wordt gebruikt om helderheid te krijgen over jezelf en je ervaart hoe het is om meer bewust te zijn en te leven. Ik houd van de tantrische visie op het leven omdat daarin het open en eerlijk contact met een ander mens centraal staat in de zoektocht naar wie ik echt ben."

conrad heipke trainer gay tantra

Conrad Heipke

docent drama en werkt als acteur in trainingen. Opgeleid in ’Voice Dialogue’. Deed een opleiding bij Phoenix (Transactionele Analyse, NLP, Opstellingen) en volgt sinds 2003 velerlei trainingen in "Healing Tao". "Daarnaast geef ik theater- en creativiteitsworkshops en groepen persoonlijke groei. Centraal in mijn werk staat het ontwikkelen van je eigen persoonlijke kracht en de expressie daarvan. Tantra betekent voor mij in alle diepte het leven, de ander en mezelf te accepteren en me daartoe te verhouden. " "Wij volgden samen de tweejarige homo-tantra-training bij het Centrum voor Tantra (Carla Verberk en Viram Verberk) in Amsterdam en assisteerden hier regelmatig. Dit vormt een belangrijke inspiratiebron voor onze trainingen. Sinds 1995 geven wij groepen over contact, intimiteit en seksualiteit."

Sebastiaan van Tongeren trainer gay tantra

Sebastiaan van Tongeren

leraar, intern opleider, coach en schoolleider vanuit een holistische visie aan de ontwikkeling van vernieuwend onderwijs. Hij deed tijdens zijn Masterstudie Ecologische pedagogiek o.a. onderzoek naar Theory U. Sebastiaan volgde verschillende trainingen op het gebied van meditatie en coaching en beoefent sinds 2018 de Chinese bewegingsleer Chineng Qigong. "Ik volgde twee keer de Gay Tantra jaartraining en assisteer sinds 2018 bij introductietrainingen. De inzichten en diepe wijsheden uit de Tantratraditie zoals ik die bij Gaytantra heb leren kennen zijn voor mij een belangrijk kompas die mij dagelijks helpen er echt te Zijn: rustend in liefdevolle aanwezigheid, nieuwsgierig naar wat het leven wil. Met Patrick verzorg ik vervolgtrainingen voor mannen die de Gay Tantra jaartrainingen hebben gevolgd en de maandelijkse Gaytantra avonden."