basis training

Basistraining XL

  • 6-9 maart 2025

Deze training is de perfecte manier om je te verdiepen in de wereld van tantra en te ontdekken wat het jou te bieden heeft. Deze training biedt meer tijd en ruimte dan onze introductietraining in Amsterdam en heeft een uitgebreider programma. Bovendien overnacht je tijdens deze training op een prachtige locatie in de rust en schoonheid van de Achterhoek.
Of je nu nog niet eerder een training bij ons hebt gedaan of juist je eerdere onderzoek naar Tantra wilt vervolgen, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze training.

meld je aan voor

deze training

Tijdens de training gebruiken we verschillende manieren van werken, zo beginnen we de dag altijd met een actieve meditatie. We gebruiken sowieso veel meditatie, om het stil te laten worden vanbinnen. Maar ook gaan we dansen en doen veel lichaamswerk, zodat je energie krijgt en jezelf beter kan voelen. We zullen veel in tweetallen werken en oefeningen doen om bijvoorbeeld (oog)contact te maken, aan te raken en (aan)geraakt te worden. Dat doen we ook in de vorm van massages, wat een prachtige manier om lijfelijk contact te maken en om te geven en te ontvangen.

Deze training is onderzoekend, speels, soms confronterend, maar vooral een manier om in een veilige en respectvolle omgeving te kunnen ontdekken, spelen en groeien op een manier die bij jou past.

deze training wordt gegeven door

trainers

Praktische zaken

De training is van donderdag 6 maart tot zondag 9 maart. We verblijven in Meddo, in de heerlijke, landelijke omgeving van de Achterhoek. We beginnen donderdag om 20.30 uur en je bent welkom vanaf 19 uur. Als je aankomt staat er heerlijke huisgemaakte soep met brood, kaas en verse salade klaar. Zondag eindigen we rond 15.30 uur. We worden heerlijk verzorgd met vers gemaakte vegetarische maaltijden. We slapen in principe op tweepersoonskamers, maar mocht je liever op een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet slapen, dan kan dat tegen meerprijs van €10 per kamer per nacht (apart te reserveren bij en af te rekenen met de Horst).

Bereikbaarheid
Als je met het ov komt, dan kan je opgehaald door Jan van centrum op station Winterswijk. We zullen de deelnemers die willen meerijden ook proberen te koppelen aan deelnemers die met de auto gaan en het leuk vinden iemand mee te nemen. Meddo ligt op zo’n 1,5 uur rijden van Utrecht.

Kosten
De totale kosten voor de training, all in, dus inclusief alle maaltijden, koffie en thee en overnachtingen (inclusief bad- en bedlinnen), zijn €650 (incl. BTW). Met een minimuminkomen (indicatie: tot €19.000 bruto per jaar) betaal je €595.

Aanmelding
Heb je na al dit lezen al zin gekregen? We vinden het geweldig als je meedoet. Je aanmelding is compleet als je je adres- en telefoongegevens hebt doorgemaild en we een aanbetaling van €200 hebben ontvangen (Rekeningnummer NL73INGB0007040712 ten name van Conrad Heipke, Utrecht. Vermeld ’tantratraining’ en de datum van de training). Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A. Het hele bedrag willen we graag voor 1 juni op onze rekening hebben staan.

Verder over de kosten nog de volgende tip die je behoorlijk in de kosten kan schelen. Als zelfstandig ondernemer kun je kosten voor “training & coaching” vaak opvoeren als aftrekpost en kun je het Btw-bedrag aftrekken.