Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - Trainers
Gaytantra

Trainers

Het Gay Tantra team

 

Fred van der Meer, lichaamsgericht zijnstherapeut (opgeleid in lichaamsgerichte psychotherapie) en leertherapeut bij Bodymind Opleidingen en leraar bij de Ridhwan (A.H.Almaas) in de Diamond Approach. "In mijn eigen praktijk in Amsterdam en Utrecht geef ik individuele sessies, waarbij het lichaam steeds als ingang wordt gebruikt om helderheid te krijgen over jezelf en je ervaart hoe het is om meer bewust te zijn en te leven. Ik houd van de tantrische visie op het leven omdat daarin het open en eerlijk contact met een ander mens centraal staat in de zoektocht naar wie ik echt ben."

Conrad Heipke, docent drama en werkt als acteur in trainingen. Opgeleid in ’Voice Dialogue’. Deed een opleiding bij Phoenix (Transactionele Analyse, NLP, Opstellingen) en volgt sinds 2003 velerlei trainingen in "Healing Tao". "Daarnaast geef ik theater- en creativiteitsworkshops en groepen persoonlijke groei. Centraal in mijn werk staat het ontwikkelen van je eigen persoonlijke kracht en de expressie daarvan. Tantra betekent voor mij in alle diepte het leven, de ander en mezelf te accepteren en me daartoe te verhouden. "

"Wij volgden samen de tweejarige homo-tantra-training bij het Centrum voor Tantra (Carla Verberk en Viram Verberk) in Amsterdam en assisteerden hier regelmatig. Dit vormt een belangrijke inspiratiebron voor onze trainingen. Sinds 1995 geven wij groepen over contact, intimiteit en seksualiteit."

 

Patrick van Vught, zijnsgeoriënteerd coach, facilitator en sociaal werker. Hij volgde de kunstacademie. Naast zijn werk volgt hij de opleiding tot coach/therapeut aan het centrum voor Zijnsoriëntatie. Hij volgde tevens de Gay Tantra jaartraining. Naast tantra en Zijnsorientatie heeft hij vele workshops/trainingen gevolgd en geassisteerd op het gebied van innerlijk kindwerk, systemisch werk, belichamingswerk en seksualiteit.

"Sinds 2014 assisteer ik tantra trainingen bij Gay Tantra. Samen met Sebastiaan geef ik 2 keer per jaar een vervolgtraining "tantra in het dagelijks leven" aan mannen die een Gay Tantra jaartraining hebben gevolgd. Daarnaast starten we in januari 2023 met een maandelijkse tantra avond in Amsterdam. Tantra is voor mij een levenspad dat gaat over overgave aan het moment en leren zijn met wat er is".

 

Sebastiaan van Tongeren, leraar, intern opleider, coach en schoolleider vanuit een holistische visie aan de ontwikkeling van vernieuwend onderwijs. Hij deed tijdens zijn Masterstudie Ecologische pedagogiek o.a. onderzoek naar Theory U. Sebastiaan volgde verschillende trainingen op het gebied van meditatie en coaching en beoefent sinds 2018 de Chinese bewegingsleer Chineng Qigong.

"Ik volgde twee keer de Gay Tantra jaartraining en assisteer sinds 2018 bij introductietrainingen. De inzichten en diepe wijsheden uit de Tantratraditie zoals ik die bij Gaytantra heb leren kennen zijn voor mij een belangrijk kompas die mij dagelijks helpen er echt te Zijn: rustend in liefdevolle aanwezigheid, nieuwsgierig naar wat het leven wil. Met Patrick verzorg ik vervolgtrainingen voor mannen die de Gay Tantra jaartrainingen hebben gevolgd en de maandelijkse Gaytantra avonden."

 

Leon van der Meer, de laatste 14 jaar van zijn arbeidzame leven mindfulnesstrainer en preventiewerker in de ggz geestelijke gezondheidzorg. "In 2014 ging ik vervroegd met pensioen, en doe ik dingen die ik leuk en belangrijk vind. Zo laaf ik mij o.a. aan kunst en kunstgeschiedenis."

"In 1997 maakte ik kennis met tantra in een training bij Fred en Conrad die toen nog ‘In contact’ heette. Het was bijzonder om te ervaren dat ik zo gevoelig en accepterend kon omgaan met mezelf en met alles wat in mij leeft. Met veel plezier assisteer ik vanaf 2007 bij Gay Tantra bij de jaartrainingen en weekendtrainingen. Ik leer daar steeds over mezelf, terwijl ik ook mijn plek binnen de begeleiding heb."

 

Philip Deceuninck, psychiatrisch verpleegkundige op een PAAZ in Brugge met als visie de oplossingsgerichte therapie. Naast de opleiding tot verpleegkundige volgde hij de opleidingen tot mindfulnesstrainer, massagetherapeut en voetreflexoloog.

"Na het volgen van een paar Gay Tantra introductietrainingen en de Gay Tantra jaartraining begon ik in 2018 te assisteren bij Gay Tantra. Tantra betekent voor mij een nieuwsgierig onderzoek bij mezelf in contact met anderen met een zekere durf en veel liefde".

 

Erik Willems, docent op het conservatorium, eigen praktijk als hypnotherapeut en groepscounselor in de verslavingszorg. Hij heeft inmiddels twee jaartrainingen gevolgd en assisteert sinds 2022 met veel plezier bij Gay Tantra.

"Ik ben in 2016 begonnen met tantra, nadat ik behoorlijk was vastgelopen. Bij tantra leerde ik om mijn verlangens te accepteren en omarmen. Dat omarmen was ook wel nodig, ik had ergens in mijn leven namelijk besloten dat mijn verlangens er helemaal niet mochten zijn. Het gevolg was dat ik ongelofelijk op slot zat en vastliep in relaties met anderen want ik kon wel vinden dat die verlangen er niet mochten zijn, ze waren er wel degelijk! Dit waar te laten zijn gaf me naast een enorme vrijheid ook veel meer plezier in mijn leven."