Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - Trainers
Gaytantra

Trainers

Fred van der Meer, lichaamsgericht zijnstherapeut (opgeleid in lichaamsgerichte psychotherapie) en leertherapeut bij Bodymind Opleidingen. Volgt sinds 2000 de doorgaande Ridhwan-training en sinds 2012 de Ridhwan teacherstraining (A.H. Almaas). De basisopleiding van 8 jaar heb ik afgerond en ben nu bezig met het traject naar gecertificeerd ridhwan leraar. "In mijn eigen praktijk in Amsterdam en Utrecht geef ik individuele sessies, waarbij het lichaam steeds als ingang wordt gebruikt om helderheid te krijgen over jezelf en je ervaart hoe het is om meer bewust te zijn en te leven."

Conrad Heipke, docent drama en werkt als acteur in trainingen. Opgeleid in ’Voice Dialogue’. Volgde een opleiding bij Phoenix (Transactionele Analyse, NLP, Opstellingen) en volgt sinds 2003 velerlei trainingen in "Healing Tao". "Daarnaast geef ik theater- en creativiteitsworkshops en groepen persoonlijke groei. Centraal in mijn werk staat het ontwikkelen van je eigen persoonlijke kracht en de expressie daarvan."

"Wij volgden samen de tweejarige homo-tantra-training bij het Centrum voor Tantra (Carla Verberk en Viram Verberk) in Amsterdam en assisteerden hier regelmatig. Dit vormt een belangrijke inspiratiebron voor onze trainingen. Sinds 1995 geven wij groepen over contact, intimiteit en seksualiteit."

Deze mannen assisteren ons: Patrick van Vught, Leon van der Meer, Sebastiaan van Tongeren, Philip Deceuninck en Erik Willems.