Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - Vervolgtraining
Gaytantra

Vervolgtraining

De kunst van de zelfliefde

Zelfbeminning als ingang naar leven vanuit essentie

 

Gay Tantra organiseert een heel nieuwe training, waarin je een weekend alle tijd voor jezelf hebt terwijl je samen bent met andere mannen onder het motto "Een goede minnaar zijn met een ander begint met een goede minnaar te zijn met jezelf". Hoeveel beter je het hebt met jezelf, thuis bent in jezelf, des te beter je het kunt hebben met een ander. In deze tijd van meer isolement heb je misschien ook gemerkt hoe lastig het soms is tevreden intiem te zijn met wie en waar je bent. Het kan confronterend zijn te ontdekken hoe we het contact, de intimiteit en de seksualiteit met andere mannen hebben gebruikt om de onvrede en leegte in onszelf te ontwijken. Toch doen we dat allemaal, in de kern is ons ego helaas gebouwd op zelfafwijzing in plaats van zelfliefde. Deel van ons onderzoek in deze training zal dan ook zijn wegen naar zelfliefde en zelfbeminning te vinden en te beoefenen. Daarbij zullen we ook stil staan bij wat ons weerhoudt van onszelf te houden.


We zullen je met meditaties, lichaamswerk, sharings, rituelen van zinnelijke zelfbeminning en partneroefeningen je uitnodigen en ondersteunen jouw tantrisch onderzoek te doen rond dit thema. Hartstocht als verbinding tussen lust en liefde zal je gidsen door gevoelens van schaamte, compassie, onhandigheid, speelsheid, geilheid, smelten, weerstand en extase. Durf je je opwinding ruimte te geven in je hele lijf en niet alleen aanwezig en gevoelig te zijn bij een geil bekken, maar ook bij een geile buik, neus of tong, een geil hart of hoofd en geile ogen, oren, armen, handen en benen? En wat gebeurt er als je de warme zachtheid van jouw liefde hiermee laat mengen? Wat voegt de onvoorwaardelijke liefdevolle aanwezigheid van een andere man toe aan deze ervaring?


Het aardige is dat zelfbeminning een ingang kan vormen naar de ervaring dat zelfliefde de egokramp laat smelten en je je los kunt laten in de realiteit van wie en waar we in essentie zijn en van daaruit kunnen leven.


Je bent van harte uitgenodigd mee te doen als bovenstaande je op een positieve manier prikkelt en een open nieuwsgierigheid in je opwekt om op deze manier de kunst van zelfbeminning (verder) te ontdekken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

 

Tijd en plaats

De training is 6-7 maart 2021 van zaterdagochtend tot en met zondagmiddag. Voor slaapgelegenheid moet je zelf zorgen. In verband met COVID vragen we je zelf jouw eigen lunch mee te nemen. Wij zorgen voor koffie en thee.

De tijden zijn: zaterdag van 10.30 - 19.00 uur, zondag van 10.30 - 17.00 uur.

De training vindt plaats op een mooie, sfeervolle locatie, ‘De open Ruimte’, J. Bakerstraat 40 1311 GA Almere, routebeschrijving

 

Kosten

De training kost € 250,-.

Heb je een minimuminkomen (stadspas Amsterdam, een U-pas (Utrecht), indicatie: tot €19.000 bruto per jaar): € 220,-. Mocht dit met jouw inkomen nog onoverkomelijk zijn, neem dan even contact op.

Je aanmelding is compleet als je je adres- en telefoongegevens hebt doorgemaild en we je betaling hebben ontvangen (Rekeningnummer NL73INGB0007040712 ten name van Conrad Heipke, Utrecht. Vermeld ’tantratraining’ en de datum van de training). Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A.

 

Corona

We houden ons aan de richtlijnen van de overheid die gelden op het moment dat de training plaatsvindt.

Heb je op dat moment een van de bekende symptomen van COVID-19 zoals verkoudheid, hoesten, koorts, reuk- en smaakverlies, ben je positief getest op COVID-19 of hebben mensen binnen jouw huishouden dergelijke symptomen of zijn ze positief getest, dan vragen we je van deelname af te zien. Je krijgt dan de gehele deelnemersprijs terug. Voor ons geldt uiteraard hetzelfde.

Wij zorgen verder voor een optimale ventilatie van de ruimte.


Onderstaande trainingen staan momenteel niet gepland

Pleasure!

Gay Tantra weekend vervolgtraining

Amsterdam

Pleasure is een lastig te vertalen begrip, het raakt voor ons aan een mengeling van diepe vreugde en intens genieten. Het is meer dan het Nederlandse plezier hebben, het gaat ook over vervulling, lust en verlangen. Inspirerend om vanuit tantrisch perspectief het onderzoek aan te gaan: wat is pleasure voor jou en hoe ervaar jij pleasure? Welke plek heeft pleasure in jouw huidige leven en waar verlang je naar als het gaat om leven in pleasure?

Pleasure toelaten en ervaren, dat is waar tantra je toe uitnodigt. In de intimiteit met jezelf, in het contact met anderen, in seks, in elk aspect van jouw leven. De enige plek waar je pleasure kunt ervaren is in je eigen lichaam. Onze gewoonlijke gerichtheid naar buiten staat dat in de weg. Leren je focus naar binnen te verplaatsen als in een meditatie, waarbij al onze zintuigen en vermogens om te voelen worden ingezet, is dus noodzakelijk.

Samen genieten voegt een extra dimensie toe aan pleasure. Als je je daarbij niet afsluit van de ander, maar je opent voor wat er in het contact wil gebeuren als zowel jij als de ander pleasure toelaat, dan beweegt het vanzelf naar tantrisch contact. Daarbij open je je voor de sensaties die in jouw lichaam verschijnen, bemoei je je niet met waar de ander is en ben je tegelijk bereid je te laten raken door de ander.

In deze open staat van zijn is aan alle voorwaarden voldaan om optimaal te genieten. Daarbij kunnen ook minder plezierige gevoelens en emoties langskomen, die laten zich niet uitsluiten. In tantrisch contact gaat het er dan ook niet zozeer om of je gevoel plezierig of onplezierig is gekleurd, maar om ten volle te ervaren wat er te ervaren valt. Juist als je dat durft toe te laten bevind je je midden in pleasure.

 

Praktische informatie

 

Tijd

Plaats
De Ruimte Weesperzijde 79a Amsterdam

Werktijden
Zaterdag van 10.30u tot 19.30u en zondag van 10.30u tot 17.30u. Uiteraard zijn er theepauzes en een lunchpauze.

Eten/drinken
We willen de deelnameprijs zo laag mogelijk houden en daarmee de mogelijkheid om deel te nemen zo groot mogelijk maken. Daarom vragen we je zelf je lunch mee te nemen. Koffie en thee wordt verzorgd.

Assistentie
We worden deze Gay Tantra training geassisteerd door Bas de Visser

Kosten
€225 (incl. 21% BTW)

Aanmelding
Je aanmelding is compleet als we de betaling van €225,- van je hebben ontvangen (rekeningnummer NL73INGB0007040712 tnv Conrad Heipke, Utrecht. o.v.v. training 28-29 mei 2016).

Verbinding & Kracht

Gay Tantra weekend vervolgtrainingen

Deze weekend vervolgtrainingen zijn bedoeld voor iedereen die al eens een training bij ons heeft gevolgd. Het is een mooie follow up van de introductietraining, maar ook als je Tantric Life of de Gay Tantra Jaartraining hebt gevolgd zullen deze thema’s je veel nieuws brengen. De weekends vormen samen een mooi geheel, maar je kunt ze ook prima afzonderlijk volgen.

 

Ik wil jou!
Verbinden in autonomie & kwetsbaarheid

Ons te verbinden met andere mannen is een groot verlangen van veel homo en bi-mannen. Neiging daarbij is aan de ene kant om onszelf weg te cijferen, in te leveren en af te stemmen op de ander, zodat we bij de ander in de smaak vallen. We voelen ons daarbij afhankelijk van de goedkeuring van de ander. Aan de andere kant is er de neiging ons beter, groter, sexyer, zelfstandiger voor te doen dan we ons van binnen voelen en onze kwetsbare kant achter die pose te verbergen. Als de dood dat als de ander ons ziet zoals we werkelijk zijn er de onvermijdelijke afwijzing komt.

In het eerste weekend zal je ontdekken wat jouw strategie is om uit de verbinding te blijven. Van daar uit kun je ervaren hoe het is om zowel kwetsbaar als in je eigen autonomie en eigenheid de verbinding aan te gaan in een tantrische relatie. In een dergelijke relatie is er geen afhankelijke en schijnonafhankelijke partij meer, maar is er ruimte om te genieten in een gelijkwaardig contact.

 

De kracht van je ballen
Empowerment door vuur en lust

Kracht is essentieel om je eigenheid in de wereld te zetten. Om scheiding te maken met alle ideeën over hoe je moet zijn, zodat je ruimte krijgt steeds meer te leven wie je werkelijk bent. Hierbij heb je als man je ballen nodig. Als homoman heb je je echter nogal eens ontkracht gevoeld, omdat je in je seksuele eigenheid niet met open armen werd ontvangen. Je kracht is daarbij nogal eens verworden tot een scherpe kritische blik en/of tong en een vechten tegen de (hetero) wereld of ondergesneeuwd in een ondergronds gaan of een verregaande aanpassing.

In het tweede weekend zullen we onze eigen, unieke kracht weer (verder) terugvinden door ons te verbinden met het vuur van onze eigenheid en de andere mannen en hun krachtige support toe te laten. We zullen ervaren wat het toelaten van onze authentieke nee en ja doet met onze seksuele of levensenergie. En omgekeerd, hoe het toe-eigenen van onze lustvolle seksuele energie en ballen leidt tot een gevoel van empowerment en staan voor wie je bent.

 

Praktisch

Tijd

Plaats
De Ruimte Weesperzijde 79a Amsterdam

Werktijden
Zaterdag van 10.30u tot 19.30u en zondag van 10.30u tot 17.30u. Uiteraard zijn er theepauzes en een lunchpauze.

Eten/drinken
We willen de deelnameprijs zo laag mogelijk houden en daarmee de mogelijkheid om deel te nemen zo groot mogelijk maken. Daarom vragen we je zelf je lunch mee te nemen. Koffie en thee wordt verzorgd.

Kosten
2 weekendtrainingen: €399 (incl. 21% BTW)(alleen als je je van tevoren voor beide weekends opgeeft).
1 los weekend: €225

Aanmelding
Je aanmelding is compleet als we een aanbetaling van tenminste € 125,- van je hebben ontvangen (rekeningnummer NL73INGB0007040712 tnv Conrad Heipke, Utrecht. o.v.v. "Verbinding & Kracht"). De rest van het bedrag graag uiterlijk 3 weken voor de training (eind september, of, als je alleen het 2e weekend meedoet, begin januari) overmaken. Vermeld: 1e, 2e of beide weekends.

Over de kosten nog de volgende tip die je behoorlijk in de kosten kan schelen. Als zelfstandig ondernemer kun je kosten voor "training & coaching" vaak opvoeren als aftrekpost. Ook kun je het BTW-bedrag aftrekken. In loondienst heb je soms ook mogelijkheden om beroepskosten af te trekken. Als je hierover wilt overleggen, neem gerust contact op.

Je ontvangt het hele bedrag retour in geval van annulering van onze kant of als je je opgave langer dan 6 weken van te voren intrekt. Tussen 4 en 6 weken wordt 60% terugbetaald. Tussen 2 en 4 weken wordt 30% terugbetaald. Daarna afmelden of niet verschijnen heeft tot gevolg dat de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd is.

 Tantric life

Gay Tantra in het dagelijkse leven

Leven en vrijen in verbinding

 

De training
Tantric Life is een nieuwe Gay Tantra vervolgtraining waar veel belangstelling voor was in het seizoen 2012-2013. Vandaar dat we deze training in het najaar weer aanbieden! Tantric life biedt je de mogelijkheid je te laten ondersteunen in je verlangen je dagelijks leven in een tantrisch leven om te buigen. Je voor langere tijd te verbinden met en te laten inspireren en ondersteunen door een groep mannen die dit zelfde doel heeft. De training en jouw leven zullen meer in wisselwerking en verbinding met elkaar staan dan je gewend bent bij het volgen van een eenmalige tantratraining.

Er is alle ruimte voor wat je in jouw dagelijkse leven bezig houdt. Er is alle gelegenheid in de training te oefenen wat je in je leven vorm wilt geven. En er is alle support voor de kwaliteit van jouw leven, doordat je passende tantrische oefeningen mee naar huis krijgt en je de mogelijkheid krijgt te oefenen in een oefengroep (1 dagdeel tussendoor). Bovendien krijg je alle aanmoediging om in jouw dagelijks leven jouw tantric soulmates op te zoeken om gestructureerd te oefenen in "tantric life".

Tantrisch leven
Tantra nodigt je uit je over te geven aan de werkelijkheid. Zijn zoals je je op dat moment aantreft, of je het nu leuk vindt of niet, of je nu aan het vrijen bent of boodschappen aan het doen. Met mildheid, contactvol zowel met jezelf als met anderen, moedig en met een vlammende passie voor jouw waarheid.

Verbinden met zoals het is, in plaats van afscheiden. Jezelf verbinden met je ochtendhumeur, je angst voor afwijzing, je zin in seks en je geraaktheid bij het zien van een mooie man. Jezelf verbinden met je irritatie naar je collega, de plek die je inneemt in de kilometerslange file en de afspraak dat jij die dag het huis schoonmaakt.

De verbinding toelaten met wat er is, is niet altijd eenvoudig. Regelmatig hebben we ons de dingen anders voorgesteld dan ze gaan en is de werkelijkheid dus teleurstellend. Toch is het zo dat ja zeggen tegen hoe het is altijd ook ontspant en bevredigt en ruimte geeft voor de volgende ervaring. Het kan beginnen te stromen. En waar het stroomt, ervaar je dat je leeft. Je voelt dat het leven klopt, ook al gaat het misschien anders dan je had gewenst of bedacht.

Tantrisch vrijen
We zullen ons in deze training ook bezig houden met vrijen in verbinding. In deze training nodigen we je uit jouw eigen sensualiteit te onderzoeken, te omarmen en waar te laten zijn in het contact met jezelf en met andere mannen. Dit is mogelijk door je te openen voor zowel je eigen liefdevolle hart, als je lustvolle bekkengebied. De uitnodiging is deze combinatie ieder nieuw moment weer te durven proeven, ook in de ontmoeting met een andere man. Je zult merken dat hoe meer je jouw grenzen hierbij respecteert er ruimte ontstaat voor een contact dat zich verder kan ontvouwen, in welke richting ook.

Door je ideeën over waar het heen moet gaan los te laten, kom je jezelf tegen op een manier die opluchtend nieuw kan zijn. Uiteraard kun je hierbij ook lastige momenten tegenkomen. Als je die niet ontwijkt, transformeren ze echter meestal in contactvolle en waardevolle ervaringen.

Zoals je van ons gewend bent, zullen we je hierbij binnen de structuren en oefeningen niet uitnodigen tot seks. Dit om de kans dat je nieuwe ontdekkingen doet rondom jouw seksualiteit zo groot mogelijk te laten zijn.

 

Praktische informatie

Tijd

Plaats
De Ruimte Weesperzijde 79a Amsterdam

Werktijden
In het weekend werken we zaterdag van 10.30u tot 19.30u en zondag van 10.30u tot 17.30u. Op de losse dagen werken we van 10.30u tot 17.30u. Uiteraard zijn er theepauzes en een lunchpauze.

Eten/drinken
We willen de deelnameprijs zo laag mogelijk en daarmee de mogelijkheid om deel te nemen zo groot mogelijk maken. Daarom vragen we je zelf je lunch mee te nemen. Koffie en thee wordt verzorgd.

Kosten
Standaardprijs: €695 (incl. 21% BTW).
Mannen met een minimuminkomen: €595
Mannen die wat meer kunnen en willen betalen om een andere deelnemer te sponsoren: €750

Aanmelding

Je aanmelding is compleet als we een aanbetaling van tenminste € 150,- van je hebben ontvangen (rekeningnummer 7040712 tnv Conrad Heipke, Utrecht. o.v.v. "tantric life 2013"). De rest van het bedrag willen we graag uiterlijk 3 weken voor de training (12 okt) op onze rekening hebben staan.

Over de kosten nog de volgende tip die je behoorlijk in de kosten kan schelen. Als zelfstandig ondernemer kun je kosten voor "training & coaching" vaak opvoeren als aftrekpost. Ook kun je het BTW-bedrag aftrekken. In loondienst heb je soms ook mogelijkheden om beroepskosten af te trekken. Als je hierover wilt overleggen, neem gerust contact op.

Je ontvangt het hele bedrag retour in geval van annulering van onze kant of als je je opgave langer dan 6 weken van te voren intrekt. Tussen 4 en 6 weken wordt 60% terugbetaald. Tussen 2 en 4 weken wordt 30% terugbetaald. Daarna afmelden of niet verschijnen heeft tot gevolg dat de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd is.

Informatie en aanmelding
06 24585240 / info@gaytantra.nl 


Vervolg-3-daagse "Sensualiteit & Contact"

Op dit moment staat deze training niet in de planning

In deze training nodigen we je uit jouw eigen sensualiteit te omarmen en waar te laten zijn in het contact met andere mannen. Dit is mogelijk door je te openen voor zowel je eigen liefdevolle hart, als je lustvolle bekkengebied. De uitnodiging is deze combinatie ieder nieuw moment weer te durven proeven in de ontmoeting met een andere man. Je zult merken dat hoe meer je jouw grenzen hierbij respekteert er ruimte ontstaat voor een contact dat zich verder kan ontvouwen, in welke richting ook. Door je ideeën los te laten over waar het heen moet gaan, laat je jezelf verrassen en kom je jezelf tegen op een manier die opluchtend nieuw kan zijn. Uiteraard kun je hierbij ook lastige momenten tegenkomen. Als je die niet ontwijkt, transformeren ze echter meestal in inzichtgevende en waardevolle ervaringen.

Tantra nodigt uit tot overgave aan wat er echt in jou speelt waardoor je kunt smelten in jezelf. Hierdoor kan een intense intimiteit met de ander ontstaan. We zullen je daarbij ondersteunen vriendelijk nieuwsgierig te zijn naar bijvoorbeeld je neiging om je af te sluiten of in de ander te verdwijnen. Speelsheid en serieusheid vormen hierbij een mooie afwisseling.

We zullen veel werken met zowel lichamelijk contact, als het oprecht verwoorden van wat er zich in jouw afspeelt. In deelrondes kun je hierover ook uitwisselen en/of er verder in onderzoeken.
Zoals je van ons gewend bent zorgen we voor een zorgvuldige opbouw en een respektvolle bedding waarin jij jouw onderzoek rondom sensualiteit en contact kunt doen.
Anke en Jan van centrum de Horst dragen zeker ook hun steentje bij aan die bedding met hun hartelijke ontvangst, hun warme zorg en de goed verzorgde, smakelijke maaltijden.

De training vindt plaats van donderdagavond (20.30 uur) tot en met zondagmiddag (ongeveer 17 uur) in centrum de Horst in Meddo (bij Winterswijk). We slapen hier op 2 of 3-persoonskamers (een luxere 1-persoonskamer is mogelijk tegen meerprijs van €70; deze kamers kun je voor €45 pp ook met zijn tweeën boeken) en de maaltijden zijn vegetarisch. We hoeven hier geen corvee te verrichten.Er is een sauna aanwezig, waar we eventueel gebruik van kunnen maken. De kosten van de training bedragen € 395,-. Heb je een minimuminkomen (stadspas Amsterdam, een U-pas (Utrecht), etc.): € 350,-.Je aanmelding is compleet als we een aanbetaling van tenminste € 150,- van je hebben ontvangen (rekeningnummer 7040712 ten name van Conrad Heipke, Utrecht. o.v.v. "training ..."). De rest van het bedrag willen we graag uiterlijk 1 februari 2011 op onze rekening hebben staan. Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A.

Verder over de kosten nog de volgende tip die je behoorlijk in de kosten kan schelen. Als zelfstandig ondernemer kun je kosten voor "training & coaching" vaak opvoeren als aftrekpost en kun je het BTW-bedrag aftrekken. Ook in loondienst heb je soms mogelijkheden om beroepskosten af te trekken. Als je hierover wilt overleggen, neem gerust contact op.