Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - Locaties
Gaytantra

Locaties

De Ruimte

De weekendtrainingen vinden plaats in een mooie, sfeervolle ruimte vlak bij de Amstel: ’De Ruimte’, Weesperzijde 79a, in Amsterdam. ’De Ruimte’ ligt op loopafstand van het NS-station Amsterdam Amstel en van het metrostation Wibautstraat. De locatie geeft een ervaring van ruimte en openheid. Ook in het kleine stadstuintje verdwijnt het besef dat je midden in de stad zit.

Meer informatie over De Ruimte en een routebeschrijving kun je vinden op www.deruimteamsterdam.nl.

Centrum de Horst

De meerdaagse trainingen vinden plaats in centrum de Horst in Meddo (bij Winterswijk). We slapen hier op 2 of 3-persoonskamers. Luxere 1-persoonskamer (ook met 2 personen te gebruiken) met eigen douche en toilet mogelijk tegen meerprijs van €10 per kamer per nacht (reserveren rechtstreeks bij de Horst, betaling ter plekke ook rechtstreeks aan de Horst) en de maaltijden zijn vegetarisch. We hoeven hier geen corvee te verrichten. Er is een sauna aanwezig, waar we eventueel gebruik van kunnen maken.

Centrum de Horst is een fraai verbouwde Saksische boerderij daterend uit 1530. De combinatie met het oorspronkelijk bewaard gebleven coulissenlandschap maakt dat het een unieke plek is, die rust en ruimte uitstraalt. Anke en Jan van centrum de Horst dragen zeker ook hun steentje bij aan de bedding van de trainingen met hun hartelijke ontvangst, hun warme zorg en de goed verzorgde, smakelijke maaltijden.

Ook per openbaar vervoer kun je Centrum de Horst bereiken: tot Winterswijk met de trein, waar je opgehaald wordt door Jan (van centrum de Horst) als je hem 10 minuten voor aankomst even belt.

Meer informatie over de Horst en een routebeschrijving kun je vinden op www.centrumdehorst.com.