Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - FAQ
Gaytantra

FAQ

  • Hoe groot zijn de groepen?

Minimaal 12 tot een maximum van rond de 20 mannen.

  • Welke leeftijd hebben de deelnemers?

De grootste groep zijn vaak de veertigers. Daarna volgen in grootte de dertigers en de vijftigers. De kleinste groep vormen meestal de twintigers en 60+ ers.

  • Gaan we meteen uit de kleren?

We gaan zeker niet meteen uit de kleren. In alle trainingen heb je de mogelijkheid om bepaalde oefeningen bloot te doen. Dit gebeurt altijd na een zorgvuldige opbouw, zodat je ’erbij kunt blijven’. Bloot zijn is alleen zinvol als je jezelf kunt blijven voelen, zodat je contact houdt met waar je bent en hoe het echt met je is. Je hebt altijd de mogelijkheid wat van je kleren aan te laten als dit voor jou beter klopt.

  • Leer ik bij jullie hoe ik een tantrische massage geef?

We werken veel met aanraking en lichamelijk contact, soms in de vorm van een massage. De focus ligt bij ons echter altijd op het contact tussen jou en de andere man(nen) en niet op de techniek van (tantrisch) masseren.

  • Moet ik seks hebben met de andere mannen?

Nee. We zullen je binnen de training nooit uitnodigen seks te hebben met anderen. We geven je wel de mogelijkheid op velerlei manieren het contact met elkaar aan te gaan, ook lichamelijk. We creëren daarbij een ruimte zodat er kan ontstaan wat er op dat moment wil ontstaan. De essentie van tantra is juist dat we niet voorgeven wat dat moet zijn.

  • Is centrum De Horst in Meddo wel met het openbaar vervoer te bereiken?

Je kunt de trein nemen tot Winterswijk en daar opgehaald worden door Jan van centrum De Horst, als je hem even voor aankomst belt. Ook vragen we in de mail met praktische informatie aan de deelnemers wie graag mee zou willen rijden en wie het leuk vindt als er iemand meerijdt. Vervolgens koppelen we vraag en aanbod.

  • Is er nazorg wanneer ik na de training met onaffe zaken kom te zitten?

We proberen de trainingen zo zorgvuldig mogelijk op te bouwen en weer af te ronden. Mocht je met dingen blijven zitten, dan kun je altijd contact met ons opnemen of in één of meerdere individuele sessies bij Fred het geheel rond maken (sessies worden gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket).