Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - Contact & aanmelding
Gaytantra

Contact & aanmelding

Fred van der Meer: 030 - 293 39 69
Conrad Heipke: 030 - 296 41 58
E-mail: info@gaytantra.nl Tijdelijk: fredvandermeer@online.nl

De weekend introductietraining
Je aanmelding is compleet als je je adres- en telefoongegevens hebt doorgemaild en we je betaling hebben ontvangen op rekeningnummer NL73INGB0007040712 ten name van Conrad Heipke, Utrecht, o.v.v. ’tantratraining’ en de datum van de training. Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A.

Je ontvangt het hele bedrag retour in geval van annulering van onze kant of als je je opgave langer dan 6 weken van te voren intrekt. Tussen 4 en 6 weken wordt 60% terugbetaald. Tussen 2 en 4 weken wordt 30% terugbetaald. Daarna afmelden of niet verschijnen heeft tot gevolg dat de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd is.

De overige eenmalige trainingen
Je aanmelding is compleet als je je adres- en telefoongegevens hebt doorgemaild en we je aanbetaling of het gehele bedrag van je hebben ontvangen op rekeningnummer NL73INGB0007040712 ten name van Conrad Heipke, Utrecht, o.v.v. "tantratraining" en de datum van de training. De rest van het bedrag willen we graag tenminste 3 weken voor de training op onze rekening hebben staan. Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A.

Je ontvangt het hele bedrag retour in geval van annulering van onze kant of als je je opgave langer dan 6 weken van te voren intrekt. Tussen 4 en 6 weken wordt 60% terugbetaald. Tussen 2 en 4 weken wordt 30% terugbetaald. Daarna afmelden of niet verschijnen heeft tot gevolg dat de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd is.

De Gay Tantra jaartraining
- Zodra je ons laat weten belangstelling te hebben om mee te doen met de jaartraining mailen we je een vragenformulier toe.
- Als je dit ingevuld en teruggemaild hebt maken we een afspraak voor een intakegesprek. Hierin bespreken we onder meer of het volgen van deze training voor jou op dit moment klopt. De kosten van het intakegesprek zitten bij de totaalprijs inbegrepen als je meedoet met de training. Anders bedragen de kosten €60.
- Zodra we het vragenformulier hebben ontvangen, het intakegesprek is afgerond en je (aan)betaling binnen is, is je inschrijving volledig (postbankrekening NL73INGB0007040712 van Conrad Heipke, Utrecht, o.v.v. jaartraining). Voor de Vlamingen nog de volgende gegevens: IBAN: NL73INGB0007040712 BIC: INGBNL2A.
- Het hele bedrag willen we graag een maand voor het eerste blok op onze rekening hebben staan. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn, neem dan even contact op. Dan kunnen we overleggen over een spreiding van de betaling.

Je ontvangt het hele bedrag retour in geval van annulering van onze kant. Als je je opgave langer dan 8 weken voor het begin van de jaartraining intrekt ontvang je van ons het bedrag retour, minus € 60 administratiekosten. Tussen 5 en 8 weken wordt 40% terugbetaald. Daarna afmelden of niet verschijnen heeft tot gevolg dat de volledige deelnemersbijdrage verschuldigd is. Na aanvang van de jaartraining is geen terugbetaling mogelijk c.q. ben je verplicht het hele bedrag van de jaartraining te voldoen.